Ειδήσεις

Παραχώρηση αυτοκινήτου στο Δήμο Στυλίδας για το «Βοήθεια στο Σπίτι»


O Δήμος Στυλίδας με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνει τους δημότες, ότι οι συντονισμένες ενέργειες που άπτονται του δημοσίου συμφέροντος και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους δημότες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με τη συμπερίληψή του στους δήμους που έλαβαν ένα αυτοκίνητο για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων σε όλη την Επικράτεια, να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης, συνεργάστηκε με την TΟΥΟΤΑ Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών για την παροχή προς τους Δήμους οχημάτων, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Το συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί από υπαλλήλους του Δήμου και αιρετούς για την κάλυψη αναγκών της κοινωνικής δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.

Ο Δήμος Στυλίδας πέτυχε και εντάχθηκε στη συγκεκριμένη ενέργεια της ΚΕΔΕ και της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς, αντιλαμβανόμενος την επιτακτική ανάγκη για την ενίσχυση των δημοτικών δομών κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και δηλώνουμε ότι οι ενέργειες μας θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και αποτελεσματικότητα, ούτως ώστε να καλλιεργηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό το αίσθημα ασφάλειας, αλλά και η παροχή υπηρεσιών σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη και χρήζει συνδρομής.

 

Η Δήμαρχος Στυλίδας

   Βιργινία Στεργίου

Προηγούμενο άρθρο Οι «Φίλοι του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης» αποχαιρετούν το Μανώλη Γλέζο
Επόμενο άρθρο Έρχονται καταιγίδες και χιονοπτώσεις