Ειδήσεις

Παράδοση εξοπλισμού σε σχολεία της Φθιώτιδας παρουσία του Υπουργού Οικονομικών


 Όπως είχε ανακοινωθεί και πριν 15 μέρες, η εταιρία «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.», στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ράλλυ Ακρόπολις, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών, αποφάσισε να προχωρήσει, και φέτος, σε μία εξαιρετική πράξη υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υιοθετώντας σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, μετά και από σχετική συνεργασία που είχε με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Είναι σε εξέλιξη η παράδοση, μέσω δωρεάς, 87 laptop, 87 συστημάτων προβολής και 19 διαδραστικών πινάκων στα Δημοτικά Σχολεία της Φθιώτιδας, στα Λύκεια της Λαμίας, καθώς και στο Πειραματικό ΙΕΚ Λαμίας.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε: «Ο εξοπλισμός παραδίδεται έγκαιρα στα σχολεία μας, ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία «ΕΛ.ΠΕ.» και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη, τόσο για αυτή την πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους μαθητές μας και την εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και για την ταχύτητα υλοποίησης της πράξης».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, Ανδρέας Σιάμισιης, δήλωσε: «Στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ η στήριξη της νεολαίας αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητά μας.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του EKO Acropolis Rally  στη Λαμία, προχωρήσαμε σε ενίσχυση της τεχνολογικής υποδομής σχολείων της Φθιώτιδας, ώστε οι μαθητές της περιοχής να έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν τα εκπαιδευτικά οφέλη που προσφέρει η τεχνολογία του σήμερα.

Ο Όμιλός μας συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας για βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας, επενδύοντας -με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες- στο αύριο της χώρας και στις επαγγελματικές προοπτικές των νέων μας.»

Προηγούμενο άρθρο Πεζοπορική διαδρομή Αμφιθέα -Κάστρο Λαμίας -Σπήλαιο Κάγκαρου Αφανού
Επόμενο άρθρο Περιφερειακός αγώνας F5J 1- 2 Οκτωβρίου 2022 με την ονομασία Lamia Οpen 2022