Ειδήσεις

Ο Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Λαμίας


Ο Υπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Λαμίας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βιοτεχνιών Εγκατεστημένων στη ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί σειρά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Ως Κυβέρνηση, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, μειώσαμε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, στηρίξαμε πολύπλευρα τις επιχειρήσεις κατά την πανδημία και την ενεργειακή κρίση, δώσαμε κίνητρα για την ανάπτυξη και την επέκτασή τους, βελτιώσαμε την πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση, μέσα από την εξυγίανση του τραπεζικού μας συστήματος, αλλά και τους πολύτιμους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ο Υπουργός Οικονομικών, μετά τις επισκέψεις, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε στον δρόμο της συνέπειας και τη αξιοπιστίας.

Προχωράμε για μια οικονομία που θα προσφέρει καλύτερες δουλειές, υψηλότερες αμοιβές και περισσότερες ευκαιρίες, για όλους, πρωτίστως για τη νέα γενιά».

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση του Γιώργου Κοτρωνιά με το Σωματείο των Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΝΙΑΛ
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν άμεσα τρία άτομα για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στην οικία του