Ειδήσεις

Ο Φθιώτιδος Συμεών μας προσκαλεί στις 14 Νοεμβρίου στην Μαλεσίνα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών προκειμένου να ενισχύσουμε το πολυποίκιλο έργο της Μητροπόλεώς μας στην περιοχή Ταλαντίου και Λοκρίδος, μας προσκαλεί και μας περιμένει την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023, στις 19:00 μ.μ., στο κέντρο «Ακρόαμα», στη Μαλεσίνα Φθιώτιδος, την τελευταία ημέρα πριν αρχίσει η Σαρακοστή των Χριστουγέννων, σε μια γιορτινή βραδιά με φαγητό, ζωντανή μουσική, τραγούδι, χορό, πολλά δώρα και ένα ειδικό πρόγραμμα για τα μικρά παιδιά με πολλές εκπλήξεις!

Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 18 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για προμήθεια προσκλήσεων, μπορείτε να απευθύνεστε στο Ιδιαίτερο Γραφείο του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου μας (2231050551, -2, -3), Πρωτ. π. Δημήτριος Καρτέρης (6982409697) και κα Σοφία Λίτσα (6977385025) καθώς και στο e-mail:i.grafeioimfth@gmail.com.

Παρακολουθείστε στο video, που ακολουθεί, τον «ιδιαίτερο τρόπο», με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος της χθεσινής Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μας προσκαλεί όλους στην εκδήλωση της 14ης Νοεμβρίου 2023 στην καρδιά της Λοκρίδος.

 

Προηγούμενο άρθρο Επιλύθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών των Νηπιαγωγείων Πάλιουρα και Καθενών του Δήμου Διρφύων -Μεσσαπίων
Επόμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Λαμίας: 50 χρόνια από το ξεσήκωμα του Πολυτεχνείου