Ειδήσεις

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε Δημοτικές Κοινότητες του Δομοκού


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με τη Νέα Δημοκρατία, επισκέφθηκε χθες Δημοτικές Κοινότητες του Δομοκού, και συγκεκριμένα τον Παλαμά, το Μακρολίβαδο, τη Μελιταία, τη Φιλιαδώνα, το Νεοχώρι, τις Καρυές, το Πολυδένδρι, τη Μαντασιά, το Βούζι, το Πετρωτό και το Πουρνάρι.

Είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του για την ετυμηγορία τους, την 21η Μαΐου, όταν και έδωσαν νέα, ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ταυτόχρονα όμως τους ζήτησε να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, πιο δυνατά, ώστε στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, να προκύψει μια ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για μια Ελλάδα πιο παραγωγική, πιο ανταγωνιστική και πιο εξωστρεφή.

Τέλος, είχε την ευκαιρία, σε κάποια Δημοτικά Διαμερίσματα, να δει τα έργα που υλοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Έργα όπως είναι:

  • Η κατασκευή υδροδοτικού φράγματος του εξωτερικού υδραγωγείου και διυλιστηρίου πόσιμου νερού, προϋπολογισμού 17 εκατ. ευρώ, που θα καλύψει υδροδοτικές ανάγκες 17 οικισμών της περιοχής.
  • Η βελτίωση του αγροτικού δρόμου Μαντασιάς – Φιλιαδώνας και Ξυνιάδας – Πολυδενδρίου.
  • Η κατασκευή παιδικής χαράς, η βελτίωση στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου και η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στη Μελιταία.
  • Οι εργασίες βελτίωσης στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου στο Μακρολίβαδο.
  • Η διάνοιξη γεώτρησης στο Νεοχώρι.
  • Η κατασκευή και ολοκλήρωση λειτουργίας γεώτρησης και η επισκευή στέγης του τοπικού αγροτικού ιατρείου στο Πετρωτό.

Όλα αυτά τα έργα βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπατριωτών μας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με σχέδιο και πολιτική βούληση.

Προηγούμενο άρθρο Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Στο έλεος της τύχης η ζωή των εργαζομένων για μια ακόμη φορά
Επόμενο άρθρο Φάνης Σπανός: Ξεπεράσαμε εμπόδια που κρατούσαν πίσω στο 2005 την Καρυστία