Ειδήσεις

Ο Πασχάλης στον Άγιο Κωνσταντίνο την Κυριακή 23 Ιουλίου!


Ένα ξέφρενο πάρτυ με τραγούδια από 55 χρόνια ελληνικής pop μουσικής ετοιμάζει ο Πασχάλης στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 στις 21:30, στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Καμένων Βούρλων!

Ένα πάρτυ που δεν σταματάει ποτέ! Ένα πάρτυ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τα ωραιότερα τραγούδια των 60’s, 70’s, 80’s και 90’s μέχρι και σήμερα! Μια αναδρομή στη γεμάτη επιτυχίες καριέρα του μάς επιφυλάσσει ο διαχρονικός και αιώνιος έφηβος, Πασχάλης!

Μαζί του στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Στέλιος Mac.

«Αν μια μέρα σε χάσω», «Παραδώσου λοιπόν», «Ο τρόπος», «Το σχολείο», «Το μπαράκι», «Ο Αλέξης», «Μάθημα σολφέζ», «Είσαι το ταίρι μου» και πολλά, πολλά άλλα!

Με τεράστια ιστορία στη διασκέδαση και ατέλειωτες διαχρονικές επιτυχίες στο ενεργητικό του θα παρασύρει το κοινό σε μαγικά μουσικά μονοπάτια.

Ο Πασχάλης, ο αγαπημένος τραγουδιστής κάθε γενιάς, συνεχίζει και σήμερα το μακρύ ταξίδι της  μουσικής του σταδιοδρομίας.  Οι νέες γενιές τον ακολουθούν, τον αγαπούν και οι παλιές γενιές θυμούνται, συγκινούνται και διασκεδάζουν με τον τραγουδιστή φαινόμενο, που άφησε ανεξίτηλη την υπογραφή του στην μουσική βιομηχανία της χώρας μας.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 μεγάλους δίσκους και πολλοί εξ αυτών έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι ξεπερνώντας τα 200.000 αντίτυπα, ενώ η επιτυχία του έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Επιπλέον, συνεργάσθηκε με τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

The party goes on!!!

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάσθηκαν συνολικά 4 κλοπές από καταστήματα, οι οποίες διαπράχθηκαν πρόσφατα σε περιοχές της Λαμίας
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση υποψηφίων του συνδυασμού «Υπεύθυνα Μαζί»