Ειδήσεις

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο της πυρασφάλειας


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας για μία ακόμη χρονιά συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στο δύσκολο έργο της πυρασφάλειας, στο πλαίσιο των δράσεων πολιτικής προστασίας που αναλαμβάνει.

Οι τέσσερις θηροφύλακες του Συλλόγου λειτουργούν ως φυσικοί παρατηρητές για τον εντοπισμό ύποπτων κινήσεων εμπρησμού και την ανίχνευση εστιών πυρκαγιών κατά τη διάρκεια των συνεχών περιπολιών που πραγματοποιούν στην ύπαιθρο.

Παράλληλα, τα μέλη του Συλλόγου ειδοποιούνται μέσω προσωπικού sms να βρίσκονται σε επαγρύπνηση καθώς, κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών εξορμήσεών τους αυτή την περίοδο, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην πυρασφάλεια εντοπίζοντας εστίες πυρκαγιών και ειδοποιώντας εγκαίρως τις δυνάμεις κατάσβεσης.

Ο κυνηγετικός κόσμος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι στη δασοπροστασία και όλοι μαζί έχουμε τη δυνατότητα και την υποχρέωση να προστατεύσουμε το περιβάλλον από καταστροφικές πυρκαγιές.

Το Δ.Σ.

του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας

Προηγούμενο άρθρο Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δασικές περιοχές και περιαστικά δάση του Δήμου Καμένων Βούρλων
Επόμενο άρθρο «22ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» στον Έξαρχο του Δήμου Λοκρών