Ειδήσεις

Ο Δήμος Λαμιέων και η ΔΕΥΑΛ προχωρούν σε απολύμανση χώρων


Στο πλαίσιο λήψης κατάλληλων και αποτελεσματικών μέτρων και δράσεων για την αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, ο  Δήμος Λαμιέων και η ΔΕΥΑΛ ξεκίνησαν ήδη από σήμερα έναν ακόμη γύρο απολυμάνσεων σε ευαίσθητα σημεία του αστικού χώρου. 

 Η σημερινή αρχή έγινε από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας, και θα επεκταθεί τα επόμενα 24ωρα προληπτική γενική απολύμανση των κρίσιμων εξωτερικών δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων του (δρόμοι, πλατείες στάσεις  κ.λ.π.) σε όλη την  έκταση του Δήμου, συμβάλλοντας με τη δράση αυτή, στην ουσιαστική και ακόμα μεγαλύτερη η δυνατόν προστασία της δημόσιας υγείας.

Πιο συγκεκριμένα πλυστικά μηχανήματα θα πλένουν και απολυμαίνουν  καθημερινά πλατείες, πεζόδρομους, πεζοδρόμια, παγκάκια, στάσεις λεωφορείων και σημεία που παρατηρείται συνωστισμός. 

Οι απολυμάνσεις θα πραγματοποιούνται από τις 00:00΄ μέχρι τις 5:00 πμ για την διευκόλυνση των συνεργείων, και την ασφάλεια των διερχόμενων

Σχετικές ανακοινώσεις του προγράμματος απολύμανσης θα γίνονται με την πρόοδο της δράσης αυτής.

Ως Δήμος Λαμιέων και ως ΔΕΥΑΛ καταβάλλουμε συντονισμένες προσπάθειες να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις και να διασφαλίσουμε την υγείας των πολιτών και την απολύμανση των ελεύθερων χώρων. Παρακαλούμε του πολίτες να διευκολύνουν στην εξέλιξη του προγράμματος και κυρίως να μη ξεχνούν.. Μένουμε σπίτι.

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις «Πάρε μια Ανάσα!» και «Στο σπίτι χωρίς πόνο!»
Επόμενο άρθρο Δήμος Λαμιέων: Ανακοίνωση για τη λειτουργία λαϊκών αγορών