Ειδήσεις

Ολοκλήρωση της αντικατάστασης 4.570 φωτιστικών σημείων με φωτιστικά τύπου LED στο Δήμο Καμένων Βούρλων


Στις 08/10/2021 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η Παράδοση – Παραλαβή του έργου με τίτλο : “ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED & ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ”.

Μέσα σε 4 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης (6 μήνες νωρίτερα από τον συμβατικό χρόνο παράδοσης), πραγματοποιήθηκε η ολοκλήρωση της αντικατάστασης 4.570 φωτιστικών σημείων, σε όλη την Επικράτεια του Δήμου μας, με εγκατάσταση σύγχρονων φωτιστικών τύπου LED, που σέβονται το περιβάλλον, συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ  το αδιαμφισβήτητο φωτιστικό και αισθητικό αποτέλεσμα, έγινε άμεσα αντιληπτό από όλους τους  δημότες, καθώς ο αναβαθμισμένος, ποιοτικός και αποδοτικός φωτισμός LED, άλλαξε την εικόνα κάθε γειτονιάς.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης δήλωσε μεταξύ άλλων : ” Ευχαριστούμε ως Δήμος αλλά και εγώ  προσωπικά την Ανάδοχο εταιρία DASTERI SYSTEMS A.E. διότι επιδεικνύοντας απόλυτο επαγγελματισμό, εκτέλεσε το έργο μεθοδικά, γρήγορα και ποιοτικά, σε άψογη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα παραδώσουμε στους δημότες μας και άλλα τέτοια έργα τα οποία θα αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας”.

Προηγούμενο άρθρο Αρχαιρεσίες στο Σωματείο Νέων Επαγγελματιών Μουσικών Λαμίας ́ ́Ο Αθανάσιος Διάκος ́
Επόμενο άρθρο Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκει χρόνο για τα μπάνια του, για να δει τι περνούν οι κάτοικοι της Β. Εύβοιας δε βρίσκει»