Ειδήσεις

Οι τελευταίες θεατρικές παραστάσεις για φέτος στο Δήμο Μακρακώμης από το Θέατρο «Θυμέλη»


Ολοκληρώνουμε για φέτος τις θεατρικές παραστάσεις με το Θέατρο «ΘΥΜΕΛΗ» που θα μας παρουσιάσει τρεις διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις (2 παιδικές και 1 ενηλίκων).

– Πέμπτη 5/08/2021 και ώρα 21:00 στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σπερχειάδας θα παρακολουθήσουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ» των Αδελφών Γκρίμ, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της παιδικής σκηνής.

– Παρασκευή 6/08/2021 και ώρα 21:00 στο Γυμνάσιο του Αγίου Γεωργίου θα παρακολουθήσουμε την Θεατρική Παράσταση Ενηλίκων «Ο κατά Φαντασίαν Ασθενής», του Μολιέρου,μια ξεκαρδιστική κωμωδία εποχής.

– Πέμπτη 12/08/2021 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό σχολείο Μακρακώμης θα παρακολουθήσουμε την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουαϊλντ, ένα από τα αριστουργήματα της παιδικής λογοτεχνίας.

 

*Θα τηρηθεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

* Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι.

Προηγούμενο άρθρο «Ο Διάκος της Ιστορίας και της Παράδοσης» - Ολοκληρώθηκε η επετειακή εκδήλωση στη Σπερχειάδα
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση παράτασης για την υποβολή των αιτήσεων που αφορούν το πρόγραμμα: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2021 - 2022» για τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων