Ειδήσεις

Ξεκινά το μεγάλο έργο της βελτίωσης οδικής ασφάλειας του Δήμου Καμένων Βούρλων!


Ξεκινά το μεγάλο έργο της βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καμένων Βούρλων, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 2.800.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας!

Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, και την ανάδοχο εταιρεία «ΓΕΩΔΟΜΗ ΑΤΕ», σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στον Μώλο, απ’ όπου θα ξεκινήσουν άμεσα οι παρεμβάσεις του εν λόγω έργου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννης Συκιώτης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Δημήτριος Κριτσόβας και Νικόλαος Μπατσογιάννης, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στελέχη της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του έργου, καθώς και εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρείας.

Συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, προκειμένου να εκτελεστεί όσο το δυνατόν πληρέστερα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μελέτης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίσκεψη στις θέσεις που θα λάβουν χώρα οι πρώτες παρεμβάσεις του έργου στη Δημοτική Ενότητα Μώλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος μας έχει ενταχθεί στη Δράση 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας». Η Πράξη αποτελείται από ένα κύριο υποέργο που αφορά σε δράσεις για τη βελτίωση στην ασφάλεια του οδικού δικτύου στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Προηγούμενο άρθρο Πεζοπορική διαδρομή στο Σπερχειό από τον Όμιλο Φίλων Δάσους
Επόμενο άρθρο Ξεκινά οδικό έργο στην Ε.Ο. Καρπενήσι – Προυσός – Ασπρόπυργος