Ειδήσεις

Ξεκινά έργο αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Μακρακώμης


Προγραμματική σύμβαση υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός με τον Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή για την εκτέλεση έργου αγροτικής οδοποιίας.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξασφάλισε τη χρηματοδότηση για την εκτέλεση του έργου:

  • «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ (Β΄ΦΑΣΗ)». Πρόκειται για έργο με αρχικό προϋπολογισμό 268.000 €, το οποίο προβλέπει τη συντήρηση και βελτίωση οδών σε αγροτικές περιοχές ολόκληρης της Δ.Ε. Αγίου Γεωργίου, της Τ.Κ. Τυμφρηστού, καθώς και στις Τ.Κ. Σπερχειάδας, Κλωνίου, Μακρακώμης και Γραμμένης.

 «Εξασφαλίσαμε το σύνολο των χρηματοδοτήσεων, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δήμων Μακρακώμης και Δελφών για έργα αγροτικής οδοποιίας. Μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, παραδίδουμε την σκυτάλη στους δήμους για την άμεση εκτέλεση των έργων.

»Πρόκειται για παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν την πρόσβαση σε αγροτικές περιοχές της Φωκίδας και της Φθιώτιδας και θα διευκολύνουν το δύσκολο έργο των παραγωγών του τόπου μας. Όλων εκείνων των αγροτών, που μοχθούν για την παραγωγή των εξαιρετικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Προηγούμενο άρθρο Ενεργοποίησης των σειρήνων συναγερμού πολίτικης άμυναςτην Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»
Επόμενο άρθρο Διενέργεια rapid tests Covid-19 στις Λιβανάτες την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου