Ειδήσεις

Ξεκίνησε η 5η Κατασκηνωτική περίοδος στο Καινούργιο Λοκρίδος


Με την Χάρη του Θεού και την άοκνη φροντίδα του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου μας κ. Συμεών τα θερινά προγράμματα φιλοξενίας νέων παιδιών στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος συνεχίζονται επιτυχώς  με την 5η Κατασκηνωτική Περίοδο, η οποία ξεκίνησε χθες Δευτέρα 16 Αυγούστου.

Την περίοδο αυτή φιλοξενούνται αγόρια μαθητές Γυμνασίου, τα οποία προσήλθαν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, αφού υπεβλήθησαν προηγουμένως σε διαγνωστικό έλεγχο για τον κορωνοϊόrapidtest στο παρακείμενο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου και βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, τέλεσε σήμερα τον Αγιασμό για τη νέα περίοδο και ευχήθηκε στα παιδιά να αξιοποιήσουν στον έπακρο όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρει η Κατασκήνωση,  τόσο από πλευράς εγκαταστάσεων,  όσο και από πλευράς εκπαιδευτικού και πνευματικού προγράμματος .

Και αυτή η κατασκηνωτική περίοδος είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συνεχίζει να έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων του και αυτήν την περίοδο το Ιερό Επισκοπείο του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Προηγούμενο άρθρο Η Σύναξη των Αγίων της Υπάτης στην Ι. Μ. Φθιώτιδος
Επόμενο άρθρο Γίνε εθελοντής στο ECO Rally Acropolis 2021 – Δήλωσε τώρα αίτηση συμμετοχής για μια εμπειρία ζωής