Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»


Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος στο πλαίσιο ανάπτυξης προγραμμάτων εκπαίδευσης και με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων ανθρώπων με δυνατή προσωπικότητα και πλούσια μουσική παιδεία, έχει ιδρύσει Ωδείο, με την επωνυμία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», το οποίο στεγάζεται σε αυτόνομη πτέρυγα του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» αποτελεί ένα κέντρο μουσικής παράδοσης, όπου τα παιδιά, σε σύγχρονες αίθουσες, διδάσκονται παραδοσιακά και κλασικά όργανα, Βυζαντινή Μουσική και Θεωρία Ευρωπαικής Μουσικής. Επίσης, διαθέτει τμήματα προπαιδείας, μουσικής τεχνολογίας, χορωδίας, καθώς και μουσικά σύνολα.

Τέλος, η διαρκής και μόνιμη διακριτική παρουσία του ίδιου του Ποιμενάρχη μας κ. Συμεών, καθώς οι κεντρικές διοικητικές υπηρεσίες της Μητροπόλεως και το Γραφείο του βρίσκονται στον ίδιο σύμπλεγμα κτιρίων, αποτελεί πηγή ασφάλειας και ευλογίας.

Παράλληλα, λειτουργούν Παραρτήματα στην Αταλάντη, στα Καμμένα Βούρλα, στη Μαλεσίνα, στη Στυλίδα, στην Πελασγία, στην Τιθορέα, στην Μακρακώμη – Σπερχειάδα, καθώς και στην Ομβριακή.

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει, μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Μεγ. Αλεξάνδρου στη Λαμία (Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο Ιερά Μητροπόλεως Φθιώτιδος), και στα τηλέφωνα 22310.50552 και 22310.50168.

Σημειώνεται, ότι στο Ωδείο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προηγούμενο άρθρο Ο Δήμος Λοκρών φιλοξένησε το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων και Κορασίδων
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για την Έναρξη της Σχολικής Χρονιάς