Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας


Ξεκίνησαν και έως 30 Ιουνίου 2023 πραγματοποιούνται νέες εγγραφές και ανανεώσεις εγγραφής μαθητών παρελθόντων ετών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», το οποίο συστεγάζεται με το Εσπερινό ΓΕ.Λ. Λαμίας και το 2ο ΕΠΑ.Λ. Λαμίας στο σχολικό συγκρότημα «Μουστάκειο Διδακτήριο», στην οδό Καποδιστρίου 27, Λαμία.

Στο Εσπερινό Γυμνάσιομπορούν να εγγράφονται ενήλικες(εργαζόμενοι ή άνεργοι) που έχουν απολυτήριο Δημοτικού ή έχουν διακόψει την φοίτησή τους στοΓυμνάσιο καθώς και ανήλικοι οι οποίοι αποδεδειγμένα εργάζονται.Το όριο απουσιών είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τα ημερήσια Γυμνάσια και η μεταφορά των μαθητών, για όσους κατοικούν εκτός της πόλης της Λαμίας, από και προς το Εσπερινό Γυμνάσιο είναι δωρεάν.

Η φοίτηση στα Εσπερινά Γυμνάσια είναι από ένα έως και τρία έτη ανάλογα με την τάξη εγγραφής.Το Απολυτήριο είναι ισότιμο με αυτό των ημερήσιων Γυμνασίων και δίνει τη δυνατότητα στους απόφοιτους να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ καθώς και να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Γενικό ή Επαγγελματικό Λύκειο.

Δικαιολογητικά Εγγραφής: α) Αστυνομική Ταυτότητα, β) Πιστοποιητικό Γέννησης ή Οικογενειακής κατάστασης, γ) Πρωτότυπο Απολυτήριο Δημοτικού (για όσους εγγράφονται για πρώτη φορά σε Γυμνάσιο), δ) Βιβλιάριο εργασίαςκαι Βεβαίωση εργασίας ανηλίκου από τον εργοδότη (οι ανήλικοι).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, τις εργάσιμες ημέρες, στο τηλέφωνο: 22313-50182 ή με e-mailστο mail@gym-esp-lamias.fth.sch.gr. Ώρες Εγγραφών: 18:30 – 21:30.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση Δημάρχου Λοκρών για το σεισμό στον Δήμο Λοκρών
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λαμία το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Grappling