Ειδήσεις

Νέος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων εξελέγη ομόφωνα ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου – Συγχαρητήριο μήνυμα του Θ. Κυρίτση


Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου εξελέγη ομόφωνα νέος Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, στη θέση του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου. Η εκλογή του νέου Προέδρου πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της ΚΕΕΕ, με σύμπνοια και ομόνοια στο πλαίσιο των προβλεπομένων διαδικασιών.

Στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης, αφού ευχήθηκε καλή & δημιουργική θητεία στον κ. Χατζηθεοδοσίου, τόνισε την ανάγκη σύμπραξης & συμπόρευσης όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, προκειμένου η Κεντρική Ένωση των Επιμελητηρίων να συνεχίσει να υπηρετεί με σθένος και αποφασιστικότητα τα αιτήματα της επιχειρηματικής κοινότητας. Σημείωσε επίσης ότι, αποτελεί υποχρέωση όλων να συνεχισθεί το έργο του εκλιπόντος Προέδρου & να τεθούν νέες βάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του Επιμελητηριακού θεσμού που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πραγματική στήριξη του υγιούς επιχειρείν και κυρίως των μικρομεσαίων.

Προηγούμενο άρθρο Στερεά Ελλάδα: 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο για παραβίαση καραντίνας
Επόμενο άρθρο Βροχές και καταιγίδες στη Στερεά Ελλάδα το Σάββατο 21/8 – Οδηγίες προς τους πολίτες