Ειδήσεις

Μουσικό Σχολείο Λαμίας: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί σχεδιαστές ήχου εν δράσει» για τους μαθητές της Στ’ Δημοτικού του Ν. Φθιώτιδας


Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας προσκαλεί τους μαθητές της Στ΄ Δημοτικού των δημοτικών σχολείων του Ν. Φθιώτιδας να συμμετάσχουν στο νέο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα με τίτλο: «Μικροί σχεδιαστές ήχου εν δράσει». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο την εισαγωγή των μαθητών στον κόσμο της μουσικής και του κινηματογράφου με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες γύρω από τον κινηματογραφικό ήχο και τις ηχοϊστορίες. Μέσα από την παιγνιώδη, ανακαλυπτική, ενεργή και συνεργατική μάθηση οι μαθητές θα μάθουν να συνθέτουν και να δημιουργούν πρωτότυπους ήχους για την επένδυση διαφόρων αφηγηματικών και κινηματογραφικών ειδών και θα αναπτύξουν πολλαπλές ατομικές και κοινωνικές  δεξιότητες .

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έχει τρίμηνη διάρκεια και θα πραγματοποιείται εβδομαδιαίως (μια διδακτική ώρα) μέσω της πλατφόρμας του Webex. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μέσω της παρακάτω αίτησης και θα είναι δωρεάν. Να επισημανθεί ότι οι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις.

Έναρξη προγράμματος: Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Υπεύθυνη προγράμματος : Μπότη Σταυρούλα, καθηγήτρια Μ.Σ.Λ. – Υπ. Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας, Λ. Καλυβίων 154, τηλ. : 22310 46476.

www.mousiκοlamias.gr

Fb: @lamia.music.school

Αίτηση:  https://forms.gle/QaJSRfz8HbHHQ1BY8

 

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Τζήμας MSc

Προηγούμενο άρθρο Ανακοίνωση λαϊκών αγορών Ραχών, Πελασγίας και Στυλίδας
Επόμενο άρθρο Αισθητή η σεισμική δόνηση σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας