Ειδήσεις

Μια μεγάλη ιστορία σε ζυγιστικά, μηχανήματα συσκευασίας, ηλεκτρονικές πλάστιγγες. Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, ΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ


Τα ζυγιστικά μηχανήματα και μηχανήματα συσκευασίας της εταιρείας ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & ΓιώργοςΑΧΑΪΚΗ ΠΛΑΣΤΙΓΓΟΠΟΙΪΑ,  ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια, την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Μετά από πολλά χρόνια στην τεχνολογία ηλεκτρονικής ζύγισης, έχουμε ασυναγώνιστη εμπειρία στις βιομηχανίες που χρησιμοποιούν γεφυροπλάστιγγες και μηχανήματα συσκευασίας. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Πάτρα, πραγματοποιείται όλη η παραγωγική διαδικασία από τη μελέτη, σχεδίαση κατασκευή και τεχνική υποστήριξη των ζυγιστικών μηχανών, ανταλλακτικών.

Το κορυφαίο τεχνικό προσωπικό μας, μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.  Οι καινοτόμες λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές ζύγισης είναι οικονομικές και αποτελεσματικές.

Με δύναμη, υπευθυνότητα και ευελιξία ως κατασκευαστές έχουμε το πλεονέκτημα να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ένα πλήρες πακέτο κάλυψης από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας για προσφορά, μέχρι και την τεχνική υποστήριξη την οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως:

  • ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΣΑΚΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΖΥΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΣΙΛΟ
  • ΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ, HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΖΥΓΑΡΙΕΣ
  • ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ, WEIGHBRIDGES
  • ΖΥΓΑΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΩΝ
  • ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ
  • ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ- ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΤΗΣ

Κατασκευάζουμε πλάστιγγες πλατφόρμες με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg. Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος επιλέξετε.

Οι πλατφόρμες ζύγισης είναι κατασκευασμένες κατάλληλα για την ζύγιση βαρέων αντικειμένων στην βιομηχανία. Παρέχουν στιβαρή κατασκευή, χαμηλό ύψος κατασκευής, εύκολη φορητότητα, και υψηλή ακρίβεια στην ζύγιση.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Χαλύβδινη κατασκευή βαρέους τύπου, κατάλληλη για βιομηχανική χρήση
  • Χαμηλό ύψος κατασκευής
  • Ζυγαριά με 4 δυναμοκυψέλες πιστοποιημένες & νόμιμες για εμπορική χρήση
  • Οι δυναμοκυψέλες είναι στεγανές από υγρασία και σκόνη

 

Έχουμε μεγάλη εμπειρία  στην κατασκευή για ζυγαριές ελαιοτριβείων (weighing machines for olivemills)

ΚΑΔΟΖΥΓΟΣ- ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΖΥΓΙΣΗ ΕΛΑΙΟΚΑΡΠΟΥ

Το σύστημα τοποθετείται μετά το πλυντήριο, προορίζεται για ελαιουργεία με μέγιστη παροχή έως 12Tons/hour. Προσφέρει αυτόματη έκδοση και εκτύπωση ζυγολογίου με στοιχεία-επικεφαλίδα των στοιχείων του ελαιουργείου, ποσότητα σε κιλά, ονοματεπώνυμο και κωδικός πελάτη, ημέρα/ώρα αρχής και τέλος ζύγισης καθώς και  μοναδική αρίθμηση ζύγισης.

Επίσης προσφέρονται μηχανήματα συσκευασίας, αυτόματος παλετοποιητής.  Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές. Όπως και να λειτουργείτε και ό,τι επιχείρηση (εμπορική  ή κατασκευαστική)  αν έχετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Χαρακτηριστικά Παλετοποιητή T-1:

  • Ταχύτητα περιστροφής της παλέτας : έως 10 στροφές/λεπτό
  • Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος : 2000 Kg
  • Διάμετρος πλατφόρμας : 1500 mm

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ

H μεταλλική γεφυροπλάστιγγαΤ250 είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα πρότυπα μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας, προσφέροντας ακριβή ζύγιση, εξασφαλίζοντας ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι μια γεφυροπλάστιγγα η οποία προσφέρει στον χρήστη όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί: Αξιόπιστη ζύγιση εως 70 tons, στιβαρή κατασκευή, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.Η γεφυροπλάστιγγα μπορεί να είναι τοποθετημένη σε λάκκο ή επιφανειακά, με ράμπες για ευκολότερη πρόσβαση με υψηλής απόδοσης δυναμοκυψέλες για απόλυτη αξιοπιστία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6949596065

Web Site: https://gtomasis.com/

https://gtomasis.com/home/

E-mail: info@gtomasis.com

Linked in: George & Charalampos Tomasis – AchaikiPlastigopoiia

YouTube: Charalampos Tomasis

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας προς τους Υπουργούς Υγείας & Εργασίας για τα αυτοδιαγνωστικά tests.
Επόμενο άρθρο Οι συμμετέχοντες πωλητές Λαϊκής Αγοράς της Πέμπτης 22/04