Ειδήσεις

Μεγάλη συμμετοχή, ρεκόρ ταχύτητας και η «μαγεία» της Οίτης στην 1η ….Φιλική Εντουροβόλτα Λαμίας


Οι λάτρεις των δυο τροχών και της…φύσης σε ένα πανέμορφο συνδυασμό και ένα μεγάλο ραντεβού στην 1η Φιλική Εντουροβόλτα Λαμίας, που πραγματοποιήθηκε στα πανέμορφα βουνά και τοπία της Οίτης. Την Κυριακή 14 Μαΐου 300 περίπου δικυκλιστές με μηχανές τύπου Enduro έδωσαν ένα μηχανοκίνητο και απολαυστικό ραντεβού με σημείο εκκίνησης το ελικοδρόμιο του Γοργοποτάμου και περάσματα από την πανέμορφη Παύλιανη και τα καταπράσινα βουνά της Οίτης.

Την 1η Φιλική Εντουροβόλτα Λαμίας συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λαμιέων με τη Λέσχη Δικυκλιστών Λαμίας, με δεκάδες συμμετοχές δικυκλιστών από όλη την Ελλάδα που ανέδειξαν τo «αγωνιστικό dna» της περιοχής αλλά και τις απείρου φυσικού κάλλους διαδρομές στις πλαγιές της Οίτης.

Για την μεγάλη επιτυχία της 1ης Φιλικής Εντουροβόλτας Λαμίας, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων για τον Αθλητισμό και τη Νέα Γενιά Γιάννης Ζωγράφος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα δίπλα στις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που συγκεντρώνει πλήθος αθλητών και επισκεπτών με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή.

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς της πόλεως του Καρπενησίου
Επόμενο άρθρο Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες τιμητικές εκδηλώσεις του Δήμου Λαμιέων για τον Αθανάσιο Διάκο