Ειδήσεις

Μία σύλληψη και δύο κατασχέσεις Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτων, για απόπειρα κλοπής σιδήρων από εγκαταστάσεις εργοστασίου στην περιοχή της Τραγάνας Φθιώτιδας


Στις 29-08-2021 αργά το βράδυ, σε περιοχή της Τραγάνας Φθιώτιδας, άγνωστοι δράστες οι οποίοι επέβαιναν σε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, παραβίασαν συρμάτινη περίφραξη εργοστασίου της περιοχής, εισήλθαν στο εσωτερικό του και ακολούθως μετέφεραν διάφορα σιδερένια αντικείμενα στην πίσω πλευρά αυτού, με σκοπό την κλοπή τους, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Έπειτα από άμεση κινητοποίηση και διενέργεια αναζητήσεων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών και της Ο.Π.Κ.Ε. αυτού, τα ανωτέρω οχήματα εντοπίστηκαν εγκαταλελειμμένα, το πρώτο πλησίον του εργοστασίου και το δεύτερο στην περιοχή του Κυπαρισσίου Φθιώτιδας και κατασχέθηκαν.

Από την διενεργηθείσα έρευνα, ταυτοποιήθηκαν αντίστοιχα οι δύο ημεδαπές ιδιοκτήτριες των οχημάτων, εκ των οποίων η μία συνελήφθη, ενώ η δεύτερη αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

Προηγούμενο άρθρο Ιανός: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση έργων προϋπολογισμού 33.500.000 € σε περιοχές της Π.Ε. Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Εβδομαδιαίο δελτίο συναθροίσεων στη Στερεά Ελλάδα