Ειδήσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την Εργατική Πρωτομαγιά


Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα απόδοσης τιμής στους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων, για το δικαίωμά τους στην εργασία, με κοινωνική δικαιοσύνη και ασφάλιση. Για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για ένα καλύτερο αύριο.

Είναι ταυτόχρονα ημέρα νηφάλιας σκέψης και ώριμου προβληματισμού γύρω από τα νέα σύνθετα προβλήματα και προκλήσεις που φέρνει μαζί της η παγκόσμια οικονομική κρίση και τα αδιέξοδα της αποτυχημένης πολιτικής που εφαρμόστηκε στην πατρίδα μας και βιώνουν σήμερα έντονα όλοι οι Έλληνες. Με συνέπεια τα χιλιάδες λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την ανεργία να οδηγεί καθημερινά στο κοινωνικό περιθώριο χιλιάδες Έλληνες και να στερεί την ελπίδα από τη νέα γενιά που αποτελεί το μέλλον της πατρίδας.

Επιβάλλεται, πλέον, να υπάρξουν τολμηρές και ριζοσπαστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν το κλίμα απογοήτευσης και ανασφάλειας, θα σπάσουν το φαύλο κύκλο της ύφεσης και των λουκέτων και θα ξαναδώσουν ελπίδα, προοπτική και αξιοπρέπεια σ’ όλους τους Έλληνες.

Μέσα από το δρόμο της πραγματικής παραγωγικής ανασυγκρότησης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας που θα διασφαλίζουν το δικαίωμα των Ελλήνων στο ύψιστο αγαθό που είναι η εργασία, διασφαλίζοντας συγχρόνως ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής για τους μεγαλύτερους, γι’ αυτούς δηλαδή που με την συνεχή τους προσπάθεια δημιούργησαν τη σύγχρονη Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθρο Φορτωμένο με κλοπιμαία ήταν το αυτοκίνητο 2 ημεδαπών στη Λαμία
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα για την εργατική Πρωτομαγιά