Ειδήσεις

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για τη Γιορτή της Μητέρας


Η γιορτή της μητέρας, που εορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια καθιερωμένη ευκαιρία αναγνώρισης και εκτίμησης του ρόλου της μητέρας, αλλά αποτελεί προσωπική υπόθεση κάθε ανθρώπου και μια ιδιαίτερη μέρα για όλους μας. Μια μέρα που είναι αφιερωμένη στις μητέρες όλου του κόσμου, στα πρόσωπα που μας φέρνουν στον κόσμο, μας μεγαλώνουν, μας στηρίζουν, μας ενισχύουν διαπλάθοντας την προσωπικότητά μας.

Η γιορτή της μητέρας είναι η κοινή γιορτή όλων των ανθρώπων. Είναι η παγκόσμια  αναγνώριση της υψηλής αποστολής της μητέρας και της κοινωνικής της προσφοράς. Η Μάνα είναι το παγκόσμιο σύμβολο δημιουργίας, ενότητας της οικογένειας και της κοινωνίας, ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς χωρίς ανταλλάγματα. Αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο ότι μέσα στη ζωή μας, σε χαρά ή λύπη, η Μάνα είναι το πρόσωπο που στέκεται δίπλα μας.

Τιμώντας τη Μάνα, τιμούμε το ανθρώπινο γένος. Εκφράζουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την ευγνωμοσύνη μας για την ζωή που μας  χαρίζει, τις θυσίες που κάνει, για όλα αυτά που συμβολίζει.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου!

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαμιέων

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία Χρ. Σταϊκούρα στη Βουλή για το ασφαλιστικό - φορολογικό
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ε. Καραΐσκου για την Ημέρα της Μητέρας