Ειδήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Μακρακώμης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Αγαπητά μας παιδιά

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινάει και κλείνει μέσα της όνειρα, σχέδια, αγωνίες, και κυρίως πολύ κόπο στο δύσκολο, μα πανέμορφο, ταξίδι για την κατάκτηση της γνώσης.

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά, με επίγνωση των δυσκολιών που τη συνοδεύουν και όσων ενδεχομένως να ανακύψουν μελλοντικά.

Ειδικά φέτος όλοι ξέρουμε πως η έναρξη της σχολικής χρονιάς θα είναι ιδιαίτερη, διαφορετική εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του ιού covid19.

Οφείλουμε όμως να είμαστε αισιόδοξοι.

Εύχομαι από καρδιάς στις μαθήτριες και τους μαθητές να έχουν υγεία, δύναμη και να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να απολαύσουν το ταξίδι της γνώσης και να αποκομίσουν τα προσδοκώμενα οφέλη και τις δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στην εξέλιξη και την ολοκληρωμένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Ο Δήμος μας, διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του και θα παραμείνει προσηλωμένος στην αποτελεσματική διαχείριση θεμάτων που άπτονται της Εκπαίδευσης και της αδιατάρακτης λειτουργίας των σχολείων και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των υπηρεσιών του.

Είναι αναγκαίο όμως, να γίνει αντιληπτό πως την ευθύνη για την προστασία της υγείας στο περιβάλλον του σχολείου, μοιράζονται οι γονείς, ο Δήμος, η σχολική κοινότητα και το σύνολο της κοινωνίας μας. Προϋπόθεση για την προστασία και προάσπισή της είναι ο εμβολιασμός και η πιστή τήρηση των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων.

Καλή επιτυχία και καλή σχολική χρονιά!

Γεώργιος Χαντζής

Δήμαρχος Μακρακώμης

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή ηλεκτροδότησης στα όρια του Δήμου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 15/09
Επόμενο άρθρο Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021