Ειδήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Δομοκού για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ της χώρας σηματοδοτεί για τους επιτυχόντες τους Δήμου μας την έναρξη μιας νέας ζωής.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του Δήμου Δομοκού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μετατρέποντας μια δύσκολη, από κάθε άποψη, σχολική χρονιά, σε μια επιτυχημένη προσπάθεια.

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, οι γονείς, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους στη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που ήταν οδηγοί και ταυτόχρονα συνοδοιπόροι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των μαθητών για την επίτευξη των στόχων τους.

Όσο για τους υποψηφίους που δεν πέτυχαν τους στόχους που έθεσαν, θα ήθελα να τους στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον, λέγοντας ότι όπου υπάρχει ένα θέλω υπάρχει και ένα μπορώ και ότι κανένα όνειρο, κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος, αρκεί  να μην εγκαταλείπουμε την προσπάθεια.

Εξάλλου, η ζωή κρύβει τόσες εκπλήξεις και τόσες ευκαιρίες που τίποτε δεν μπορεί να  αποτελεί μονόδρομο στις επιλογές μας.

Καλή τύχη σε όλους!

Προηγούμενο άρθρο Διεξαγωγή rapid tests σε Στυλίδα, Γλύφα και Παραλία Ραχών
Επόμενο άρθρο 1o Φεστιβάλ «Δρόμοι των Γεύσεων» από το Δήμο Μακρακώμης