- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: «Οι κυνηγετικές οργανώσεις είναι ανοιχτές σε συνεργασία με όλους για την προστασία του περιβάλλοντος»

Κατόπιν των δηλώσεων του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Στασινού με αφορμή δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας θεωρεί χρέος του να παραθέσει ενημερωτικά στοιχεία πάνω σε θέματα που αφορούν τους κυνηγούς, τους  κυνηγετικούς συλλόγους και το έργο τους:

 

Κατόπιν των παραπάνω, η δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος
κ. Κώστα Μπακογιάννη για την ενίσχυση του τόπου μας με κυνηγετικό τουρισμό πρέπει να επικροτηθεί από όλους μας. Οι κυνηγοί δεν αισθάνονται ότι ανήκουν σε αντίπαλο στρατόπεδο με όσους αγαπούν και σέβονται το περιβάλλον, ουδέποτε ανήκαν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, και οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν και γράφτηκαν για το ήθος και την προσωπικότητά τους σε καμία περίπτωση δεν τους αντιπροσωπεύουν. Δεν ωφελεί σε τίποτα να αρνούμαστε να εκμεταλλευθούμε αυτή την εναλλακτική μορφή τουρισμού, όχι μόνο λόγω της κρίσης που ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια τη χώρα μας αλλά και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι οι γείτονες χώρες έχουν επενδύσει ήδη προς αυτή την κατεύθυνση. Οι κυνηγετικές οργανώσεις μπορούν να συμπορευθούν και είναι ανοιχτές προς συνεργασία με όλους του φορείς που εμπλέκονται στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος. Με τη σωστή πολιτική μπορούμε να προστατέψουμε το περιβάλλον και τη ζωή που φιλοξενεί και οποιοσδήποτε εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση θα μας βρίσκει πάντα στο πλευρό του.

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ