Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Αγ.Μαρίνας-Ράχες


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα  μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων (Α/Κ) Αγ. Μαρίνας και Ράχες,  για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Ειδικότερα, την Δευτέρα 19 Ιουλίου, από τις 06:00 έως τις 12:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας, στο εν λόγω τμήμα,  στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγ.Μαρίνας και, μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων θα οδηγούνται έως Α/Κ Αχλαδίου (Ραχών) από όπου και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η είσοδος στον Η/Κ Αχινού-Καραβομύλου  και τον Α/Κ Στυλίδας θα είναι κλειστή και θα ισχύσει και αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Μαυρομαντήλας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν και αναστολή είσπραξης διοδίων τελών στους Πλευρικούς Σταθμούς Αγ. Μαρίνας και Στυλίδας στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη άμεσα ημεδαπή για κλοπή στη Λαμία
Επόμενο άρθρο Αιμοδοσία στο ΚΕΥΠ Λαμίας την Κυριακή 18/7/2021