Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Ροδίτσας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα  στον Ανισόπεδο (Α/Κ) Κόμβο Ροδίτσας, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 23 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 12 Ιουλίου, θα ισχύσει αποκλεισμός στους κλάδους εισόδου  του Α/Κ Ροδίτσας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον  Α/Κ Ροδίτσας με κατεύθυνση προς Λάρισα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας-Λιβαδειάς έως την  βόρεια κυκλική πλατεία κι εν συνεχεία μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Στυλίδας-Λαμίας θα οδηγούνται έως τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Αγ. Παρασκευής) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Ροδίτσας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων προκειμένου να ακολουθήσουν την παραπάνω αναφερθείσα πορεία έως τον Α/Κ Αγ. Παρασκευής από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο. Εναλλακτικά, προτείνεται να κατευθυνθούν μέσω του δεξιού παράπλευρου δικτύου και μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων να οδηγούνται  μέχρι τον Α/Κ Μπράλου από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο και θα συνεχίζουν την πορεία τους προς Αθήνα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά στο Δήμο Λαμιέων
Επόμενο άρθρο Πεζοπορική διαδρομή στο παραπόταμιο δάσος του Σπερχειού