Ειδήσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου σε Λόγγο και Ανθήλη


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στους αυτοκινητόδρομους Λόγγου Φθιώτιδας και Ανθήλης προκειμένου να εκτελεστούν από την Νέα Οδό έργα συντήρησης. Συστήνεται στους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις συγκεκριμένες περιοχές και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Λόγγο Φθιώτιδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Λογγού Φθιώτιδας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση ελαστομεταλλικών αρμών οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 14 έως και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στο 165ο χλμ., θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Καλό θα ήταν οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ανθήλη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ανθήλης, από τις 14 έως τις 28 Νοεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 14 έως τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και από το 206,4ο έως το 207,1ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα.

Τέλος, από τη Δευτέρα 21 έως τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και από το 205,8ο έως το 207,1ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Καλό θα ήταν οι οδηγοί να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθρο 46 συλλήψεις σε ένα 24ωρο στη Στερεά Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Χρ. Σταϊκούρας: «Η Μαριέττα Γιαννάκου, όταν και όπου κλήθηκε, εργάστηκε με ζήλο, με προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον»