Ειδήσεις

Κοπή Αγιοβασιλόπιτας της ΕΑΑΣ Ν. Φθιώτιδας


Το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου, οι Απόστρατοι Αξιωματικοί των Νομών Φθιώτιδος, Ευρυτανίας και Φωκίδος, με την ευλογία εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Νικολάου, έκοψαν την Αγιοβασιλόπιτά τους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας, παρέστησαν και τίμησαν τους Αποστράτους Αξιωματικούς οι: Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λαμίας Ταξίαρχος Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π. κ. Βασίλειος Μπέλος συνοδευόμενος από τους Διοικητές των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής, οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Απόστολος Καραναστάσης, κ. Ιωάννης Σαρακιώτης και κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν δημοτικός σύμβουλος δικηγόρος κ. Παναγιώτης Φώσκολος και ο Πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδος κ. Δημήτριος Παπαναγιώτου.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως ο Πρόεδρος εκ μέρους της Ενώσεως Αποστράτων, επέδωσε τιμητικό βραβείο στον αριστεύσαντα μαθητή Δημήτριο Καρπέτη, τέκνο αποστράτου αξιωματικού.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης στην σπουδάστρια Ιης τάξης της ΣΜΥ Κυριακή Γεωργαντζά θυγατέρα μέλους του Παραρτήματος για την εισαγωγή της στη σχολή και στον υιό του μέλους μας Νίκης Μυλωνά – Μουμτζή Ευάγγελο Μουμτζή για τις παγκόσμιες διακρίσεις στα αθλήματα του Brazilian Jiou – Jitsou και MMA. Τις παραπάνω απονομές πραγματοποίησαν ο Τα ξίαρχος Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π. και ο Πρωτοπρεσβύτερος Αιδεσιμολογιώτατος κ. Νεόφυτος Ραφαηλίδης αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, Ταξίαρχος ε.α. Νικόλαος Τσιλαλής στον χαιρετισμό που απηύθυνε, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απαξίωση των αποστράτων από τις τελευταίες κυβερνήσεις ενώ ανέφερε τον αγώνα που δίνει καθημερινά το νέο Δ.Σ. της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με επικεφαλής τον Πρόεδρο συντοπίτη μας Αντιστράτηγο ε.α. κ. Βασίλειο Ροζή για δικαίωση των αιτημάτων των αποστράτων.

 

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου
Επόμενο άρθρο Κινηματογραφικό Λαμιώτικο Καρναβάλι 2018