Ειδήσεις

Κινητοποίηση για την προστασία πρώτης κατοικίας


Tουλαχιστον δυο συμπολίτες μας από την Λιβαδεια αλλά και άλλοι από Μακρακώμη, Λαμια , Στυλίδα   είναι εκτεθειμένοι στην επίθεση από τα κοράκια και τις τράπεζες και βρίσκεται μπροστά στο κίνδυνο να τους πάρουν τα σπίτι τους. Μιλάμε για την πρώτη κατοικία ,  ανθρώπων μεροκαματιάρηδων  που βρέθηκαν σε αδυναμία να πληρώσουν τις δόσεις τους και τώρα κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο.

Από την μία μας έχουν λεηλατήσει το εισόδημα, μας έχουν αδειάσει τις τσέπες με την φοροληστεία, την ακρίβεια και όλα τα άλλα, και από την άλλη παραφυλάνε να πάρουν τα σπίτια μας.

Λίγες μέρες μόνο πριν κλείσουν  τα «φώτα» των εκλογών και στον απόηχο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης της ΝΔ στη Βουλή συνεχίζεται ακάθεκτα μια απάνθρωπη πολιτική που λογαριάζει μόνο  κέρδη βάζοντας θηλιά στις ζωές μας. Συνεχίζουν τις δεσμεύσεις τους στο ταμείο ανάκαμψης, που «διψάει» για 700.000 ακόμα πλειστηριασμούς, που είναι στα προαπαιτούμενα του, για να κάνει τα χατίρια των τραπεζών, των funds και των κορακιών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ 

Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ

Τα Εργατικά  Κέντρα Λαμιας και Λιβαδειας καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς των σπιτιών  , την Τετάρτη 12 Ιούλη, στο συμβολαιογραφικό γραφείο της  ΠΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙΩΤΗ – ΑΡΑΠΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 5, στην Αταλάντη 8:00 το πρωί .

Μέχρι τώρα με τον αγώνα και την αλληλεγγύη σε όλη την χώρα έχουν αποτραπεί ή έχουν καθυστερήσει δεκάδες πλειστηριασμοί.

Ξεσηκώνουμε   τις γειτονιές μας , εργαζόμενους και  άνεργους, όλος ο  λαός,  μαζί με σωματεία και φορείς, και υπερασπιζόμαστε οργανωμένα τα σπίτια των ανθρώπων που απειλείται  το βιός τους.

Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να τραβήξουμε, για να μην τους επιτρέψουμε να μας πάρουν τα σπίτια μας. Σήμερα είναι ο γείτονας μας  αύριο μπορεί να είναι το σπίτι μας. Όλοι πρέπει να παλέψουμε σαν ένας, και αυτό είναι η ανίκητη δύναμή μας.

Καλούμε όλους και όλες να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή και αλληλεγγύη μας, να διαμαρτυρηθούμε και να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς. 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΗ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ Συμβολαιογραφικό γραφείο

ΠΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙΩΤΗ – ΑΡΑΠΗ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 5, στην Αταλάντη

 8:00 το πρωί 

Για τη συμμετοχή: τηλέφωνο επικοινωνίας 6973311744

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Κλήρος και ο λαός της Φθιώτιδος ευγνωμονούν τον Οικουμενικό Πατριάρχη
Επόμενο άρθρο Με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή υλοποιήθηκε η ημερίδα της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας για την κλιματική αλλαγή στην Αταλάντη