Ειδήσεις

Θωρακίζεται ακόμη περισσότερο η ασφάλεια των παιδιών στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μ. Φθιώτιδος


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών υπέγραψε σήμερα Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο καλύψεως των παιδιών που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος,  κατόπιν ευγενούς πρωτοβουλίας της κας Ελίζας Οικονόμου,  η οποία προσφέρθηκε να καλύψει το κόστος της ασφαλίσεως (αστική ευθύνη) όλων των παιδιών, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο, το οποίο επιτελεί η Μητρόπολη Φθιώτιδος στο Κατασκηνωτικό Κέντρο στο Καινούργιο Λοκρίδος και ιδιαίτερα για τα παιδιά της περιοχής μας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την κα Οικονόμου, για την υποστήριξή της και τόνισε ότι «εκτός από την υγειονομική θωράκιση των παιδιών, η οποία επιτυγχάνεται σε κάθε περίοδο με τα rapid test, στα οποία υποβάλλονται πριν εισέλθουν στην Κατασκήνωση, με τον εμβολιασμό του προσωπικού και τους συχνούς διαγνωστικούς ελέγχους και της απαγόρευσης του επισκεπτηρίου, πλέον οι Κατασκηνώσεις είναι θωρακισμένες και από οποιοδήποτε κίνδυνο αστικής ευθύνης, χάρη στην ευγενική υποστήριξη της κας Οικονόμου, την οποία όλως ιδιαιτέρως ευχαριστώ.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι το έργο των Κατασκηνώσεων είναι έργο όλων μας και η κάθε βοήθεια απ’ όπου και αν προέρχεται είναι ευπρόσδεκτη και  ευλογημένη», υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

Αύριο το πρωί, Τρίτη 13 Ιουλίου, ξεκινά η 2η κατασκηνωτική περίοδος για κορίτσια Δημοτικού, τα οποία πριν εισέλθουν στον χώρο των Κατασκηνώσεων θα επισκεφθούν με τους γονείς τους το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων και θα υποβληθούν σε Rapid test και αν το αποτέλεσμα προκύψει αρνητικό,  θα εισέλθουν στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στο Καινούργιο Λοκρίδος, όπου θα τα υποδεχθεί ο ίδιος ο κ. Συμεών και έτσι θα αρχίσει μία όμορφη νέα Κατασκηνωτική περίοδος.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα κατά την προσέλευσή του στη συνεδρίαση του Eurogoup στις Βρυξέλλες
Επόμενο άρθρο «Ο άνθρωπος του Νοέμβρη» στις 14,16,17 & 18/7 στο Θερινό Σινεμά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης