Ειδήσεις

Θεατρική Παράσταση «Στην Υγειά του Μακαρίτη» στο Αιάντειο Ανοιχτό Θέατρο Αταλάντης


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Στην Υγειά του Μακαρίτη» μια «μαύρη» κωμωδία του Λάκη Μιχαηλίδη με πρωταγωνιστές τον Σταμάτη Τζελέπη, με καταγωγή από το Δήμο Λοκρών, και την Έλενα Τσεφαλά και συμπρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζαραφωνίτη και την Έφη Κιούκη, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο Αιάντειο Ανοιχτό Θέατρο Αταλάντης του Δήμου Λοκρών. Στις τέσσερις μικρές ιστορίες που παρουσιάστηκαν στο κοινό αναλύθηκε με έξυπνο χιούμορ η ιδέα του θανάτου, της μετά θάνατον ζωής, του πένθους και της αντιμετώπισης όλων όσων συμβαίνουν στην καθημερινότητα.

Από το Δήμο Λοκρών παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντρέας Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Καλλής, κ. Κωνσταντίνος Ντέλιος και πλήθος πολιτών του Δήμου Λοκρών.

Προηγούμενο άρθρο Ανάγκη αποφυγής άσκοπης κατανάλωσης νερού κατά τη διάρκεια του καύσωνα
Επόμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: Ξεκλειδώνουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης ηλεκτρικών λεωφορείων και για τις πόλεις της Περιφέρειας