- LAMIA NEWS - https://www.lamianews.gr -

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση BEYOND

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση “BEYOND”, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της “ΔΕΘ HELEXPO” και φιλοξένησε στο περίπτερό τηςκαινοτόμες επιχειρήσεις, ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς φορείς της Στερεάς Ελλάδας.

Η έκθεση “BEYOND” αποτέλεσε και φέτος σημείο αναφοράς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, φιλοξενώντας τις μεγαλύτερες εταιρείες, φορείς και οργανισμούς από τουλάχιστον 30 χώρες. Κατά τη διάρκεια της “BEYOND”, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:

Με αφορμή την υπογραφή του Μνημονίου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ξεναγήθηκε στους χώρους της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» και δήλωσε: «Παρουσιάσαμε στη φετινή έκθεση BEYOND, μια δέσμη διαδικτυακών υπηρεσιών, που καθιστούν πιο εύκολη την εξυπηρέτηση των πολιτών. Προχωρούμε, όμως και εμβαθύνουμε στον ψηφιακό κόσμο με ισχυρό μας σύμμαχο την «ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ». Με την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, ξεκινούμε μια σειρά καινοτόμων προγραμμάτων, με την άντληση και αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων».