Ειδήσεις

Η ομιλία της Χειρουργού- Οδοντιάτρου κ. Μαρίας Τζανακάκη στο ΚΑΠΗ Αταλάντης και το ανανεωμένο πρόγραμμα των επόμενων ιατρικών ομιλιών


Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στον χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης διεξάχθηκε ομιλία στις 18:00 της Χειρουργού- Οδοντιάτρου κ. Μαρίας Τζανακάκη . Η κ. Τζανακάκη ανέλυσε τις κυριότερες παθήσεις της στοματικής κοιλότητας, και τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η διατροφή. Ακολούθησε διάδραση με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές,  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μιχάλης Παπανικολάου, ο  Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, το ΔΣ του ΚΑΠΗ Αταλάντης, και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

 Το ΚΑΠΗ Αταλάντης σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Δήμο Λοκρών θα πραγματοποιήσουν στο χώρο του ΚΑΠΗ Αταλάντης μια σειρά από ομιλίες ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία.

Οι επόμενες προγραμματισμένες ομιλίες είναι:

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 ο κ. Σαρρής Ιωάννης- Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος θα μιλήσει για την πρόληψη και την αντιμετώπιση γυναικολογικών θεμάτων.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 ο κ. Αγγελάκος Μιχαήλ- Ειδικός Ρευματολόγος θα μιλήσει για μυοσκελετικές παθήσεις και αυτοάνοσα νοσήματα.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:30 η κ. Δήμητρα Πρεσβεία- Ψυχίατρος θα μιλήσει για την κατάθλιψη και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

Αναμένουμε ημερομηνίες από Ορθοπεδικό Χειρούργο, Νευρολόγο, Χειρούργο Οφθαλμίατρο και Χειρούργο Ωτορινολαρυγγολόγο

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: Έναρξη την πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου της παραγωγικής λειτουργίας εφαρμογής ΑΑΔΕ για τη συμβολαιακή γεωργία