Ειδήσεις

Η θεατρική παράσταση «Μαλλιά Κουβάρια» από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης στο Αιάντειο Θέατρο Αταλάντης του Δήμου Λοκρών


Το θεατρικό έργο «Μαλλιά Κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη σε σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη, παρουσιάστηκε από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 στο Αιάντειο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αταλάντης. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ηθοποιός Νίκος Ορφανός μαζί με τους ταλαντούχους ηθοποιούς: Σοφία Μανωλάκου, Δημήτρη Καλαντζή, Τζίνη Παπαδοπούλου, Γιάννη Δενδρινό, Φοίβο Μαρκιανό, Λήδα Καπνά και Χρήστο Σταθούση, μας ταξίδεψαν στην Belle Epoque της αθηναϊκής κοινωνίας με ένα πρωτότυπο σενάριο που ανέβηκε για πρώτη φορά στις αθηναϊκές σκηνές το 1899.

Το κοινό της περιοχής αγκάλιασε την παράσταση με τη μαζική παρουσία του. Την   θεατρική παράσταση συνδιοργάνωσαν ο Δήμους Λοκρών και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας. Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης εμφανίστηκε με παράσταση στο Δήμο Λοκρών για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Λοκρών και αποδοχή από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του θεάτρου της πρόσκλησης.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο οποίος ευχαρίστησε τους συντελεστές του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης για τη συνεργασία και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση της συνεργασίας στο μέλλον με το Δήμο Λοκρών, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντρέας Λουκάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραγάνας κ. Δημήτριος Δανέλης και πλήθος κόσμου και επισκεπτών του Δήμου Λοκρών που γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο.

Προηγούμενο άρθρο Ανάπλαση του παραλιακού πεζόδρομου της Ιτέας και κατασκευή ποδηλατόδρομου
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Άμφισσα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών