Ειδήσεις

Η Επιμελητηριακή Κίνηση «Φθια» για την προσπάθεια αποκλεισμού του συνδυασμού της


Μία επαγγελματική διαφορά και ένα κενό στην νομική διαδικασία προσπάθησε αυτές τις μέρες να εκμεταλλευτεί ο συνδυασμός της “Ανανεωτικής” πορείας θέλοντας να αποκλείσει όλο τον συνδυασμό μας,αποφεύγοντας την πραγματική εκλογική διαδικασία και στερώντας την δυνατότητα να εκφραστεί το σώμα των συναδέλφων για τους εκπροσώπους του.

Όλα αυτά που αναφέρει ο κ. Κυρίτσης και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, τα ανέπτυξαν αναλυτικά κατά τη συζήτηση της Ένστασής τους ενώπιον της Εκλογικής Επιτροπής και απορρίφθηκαν πανηγυρικά και ομόφωνα (με ψήφους 5-0) από το μόνο αρμόδιο να κρίνει όργανο.

Δεν αφορά τα μέλη μας η ουσία της υπόθεσης. Αυτή θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, τα Δικαστήρια. Αυτό το κράτος είτε αρέσει στον κ. Κυρίτση είτε όχι, διέπεται από νόμους.

Θα επισημάνουμε μόνο ένα στοιχείο ενδεικτικό του ήθους και των προθέσεων της άλλης πλευράς.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι, ΠΡΙΝ καν εκδοθεί η απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής, ο κ. Κυρίτσης και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του έσπευσαν να προβούν σε δηλώσεις στα κανάλια, επαναλαμβάνοντας τους αβάσιμους, όπως αποδείχθηκε με βάση την απόφαση, ισχυρισμούς τους.

Διερωτάται, λοιπόν, κανείς εύλογα:Γιατί βιάστηκαν να κάνουν δηλώσεις;

Μήπως η όποια κίνηση ήταν στοχευμένη και παράλληλη με το κλίμα λασπολογίας και φημών που έχουν εξαπολύσει από την αρχή της εκλογικής διαδικασίας στο να πλήξουν το κύρος του Επικεφαλής;

Εμείς για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι ύστερα από τη χθεσινή συμπεριφορά του κ. Κυρίτση: ότι δεν σέβεται τα αρμόδια όργανα για την διεξαγωγή των εκλογών που ο ίδιος είχε προσφύγει καιδεν ξέρει να περιμένει τις αποφάσεις τους. Βιάζεται μάλλον να σπιλώσει τον πολιτικό του αντίπαλο με γκεμπελίστικες μεθόδους.

Η έλλειψη πεπραγμένων, τοποθετήσεων,προτάσεων, συμμετοχών στην προηγούμενη εξαετία και η έλλειψη ουσιαστικών θέσεων για το μέλλον του θεσμού προσπαθεί να συγκαλυφθεί μέσα από τέτοιου είδουςμικροπολιτικές, που έχουν καταδικαστεί στο πρόσφατοπαρελθόν του Επιμελητηρίου μας.

Αυτό είναι το νέο ήθος που θέλετε να εισφέρετε στο Επιμελητήριο κ. Κυρίτση;

Έτσι αντιλαμβάνεστε την «ανανεωτική πορεία» του Επιμελητηρίου μας;

Ευτυχώς τα μέλη του Επιμελητηρίου μας έχουν και κρίση και μνήμη…

 

 

Για την Επιμελητηριακή Κίνηση «ΦΘΙΑ»

Αλέξανδρος Διαμαντάρας

Υποψήφιος Πρόεδρος

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο SOS Kids Λάμψη
Επόμενο άρθρο Και πάλιν ο Πόντος… Νέα διάκριση για το Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Λαμίας