Ειδήσεις

Η ΑΕΔΔ για την εκλογή επικεφαλής νέου πολιτικού φορέα


Την Κυριακή 19/11, με τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του/της  Επικεφαλής  του Νέου Πολιτικού Φορέα της Προοδευτικής Παράταξης, ολοκληρώνεται  το πρώτο βήμα για ένα πρωτόγνωρο και συναρπαστικό πολιτικό εγχείρημα.

Η εκλογή αύριο θα γίνει μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων του πρώτου γύρου, της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη. Ψηφίζουν μόνο όσοι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, χωρίς εγγραφή και συνδρομή τώρα, αλλά ψηφίζουν σε όποιο εκλογικό τμήμα μπορούν ή επιθυμούν.

Η διάρκεια είναι από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ της Κυριακής 19 Νοέμβρη 2017.

Όλοι οι εθελοντές, από τους Υπεύθυνους των Νομών και τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών Εμπιστοσύνης έως τους Προέδρους και μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών και τους Υπευθύνους των Εκλογικών Κέντρων οργανώνουν και ελέγχουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και ετοιμάζονται για την αυριανή αποστολή τους με την ίδια επιμέλεια και υπευθυνότητα που επέδειξαν την προηγούμενη Κυριακή αλλά και σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μας. Τους ευχαριστώ όλους και όλες και εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία για αύριο.

Το σημαντικότερο. Αύριο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς εκλογέας από την κάλπη.

Καλώ τους 8.500 προοδευτικούς πολίτες της Στερεάς Ελλάδας να συμμετάσχουν με την ψήφο τους στην αυριανή εκλογή. Να ψηφίσουν σύμφωνα με την επιλογή τους και να ξέρουν ότι η ψήφος τους, μετά και το σημαντικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, είναι ψήφος εμπιστοσύνης και προοπτικής για την Νέα Προοδευτική Παράταξη, για την Νέα Προοδευτική Ελλάδα.

Για την Στερεά Ελλάδα η αναγέννηση της προοδευτικής παράταξης είναι περισσότερο σημαντική γιατί ο τόπος μας χρειάζεται πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις για να τον οδηγήσουν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο στην ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη.

Αύριο όλοι στις Κάλπες για την ολοκλήρωση μία μεγάλης συμμετοχικής προσπάθειας, να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για την Προοδευτική Ελλάδα.

 

Ο Εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Λήψη έκτακτων μέτρων πρόληψης λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων