Ειδήσεις

Ημερίδα του Δήμου Λοκρών με θέμα: «Προσεγγίζοντας τη Φθιώτιδα: Αναγέννηση στην Οικονομία και στην Κοινωνία»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στην Αταλάντη η Ημερίδα του Δήμου Λοκρών με θέμα: «Προσεγγίζοντας τη Φθιώτιδα: Αναγέννηση στην Οικονομία και στην Κοινωνία».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Λοκρών κ. Θανάση Ζεκεντέ, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες ομιλητές και θεατές για την παρουσία τους στην ημερίδα.

Οι ομιλητές που συμμετείχαν στην ημερίδα ήταν:

  • Ο κ. Παύλος Γερουλάνος, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», πρώην υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού
  • Ο κ. Θανάσης Κυρίτσης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
  • Ο κ. Θανάσης Συριανός, Πρόεδρος της Ε.Ζ.Α.
  • Ο κ. Γιώργος Χριστοδουλάκης, Οικονομολόγος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Manchester και
  • Ο κ. Ηρακλής Ρούπας, Οικονομολόγος.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος.

Αναλύθηκαν θέματα οικονομικών και αναπτυξιακών ζητημάτων, εργαλείων, δυνατοτήτων και προοπτικών της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Ντέλιος και Παναγιώτης Καπουκίνης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό του Δήμου Λοκρών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Παπανικολάου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Δήμου Λοκρών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάσω Σίμου Παλαιολόγου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης» και Δημοτική Σύμβουλος κ. Έλενα Κυριάκου, ο Πρόεδρος της Α’ θμιας Σχολικής Επιτροπής και  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπονόβας, η Πρόεδρος της Β’ θμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Τζανακάκη, ο δημοτική Σύμβουλος Νίτσα Δάρρα, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι επιμελητηρίων, εμπορικών συλλόγων, επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής, καθώς επίσης και πολίτες.

Προηγούμενο άρθρο Επικίνδυνο κύμα καύσωνα με 44 βαθμούς το επόμενο τριήμερο στη Στερεά Ελλάδα – Μέχρι την Παρασκευή 6/8 οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες
Επόμενο άρθρο Δωρεάν rapid tests στο Δήμο Λοκρών