Ειδήσεις

Ευχές της δημάρχου Στυλίδας για τη νέα σχολική χρονιά


Αγαπητά μας παιδιά, Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει σήμερα με ελπίδες, όνειρα, φιλοδοξίες και προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Ο μεγάλος στόχος της εκπαίδευσης είναι η μεταλαμπάδευση και απόκτηση πολύτιμων γνώσεων, ιδανικών και αξιών. Όλοι εμείς, εκπαιδευτικοί, γονείς και πολιτεία θα σταθούμε δίπλα σας και με ζήλο και ευσυνειδησία θα σας καθοδηγούμε στο δρόμο της αναζήτησης και της γνώσης, ώστε να εξελιχθείτε σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να βάλετε έτσι τα θεμέλια για ένα φωτεινό δικό σας αύριο.

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στο νέο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινάει.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς καλή επιτυχία στον απαιτητικό ρόλο που αναλαμβάνουν με στόχο την πρόοδο των μαθητών και στους γονείς δύναμη και αντοχή για να ανταπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο τους!

Ο Δήμος Στυλίδας και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, να ακούσουμε τα προβλήματά τους και να βοηθούμε με κάθε δυνατό τρόπο για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας.

Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές των σχολείων μας, ας είναι και φέτος ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας!

Καλή, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Η Δήμαρχος Στυλίδας

    Βιργινία Στεργίου

Προηγούμενο άρθρο Στην αγκαλιά του Θεού η Μοναχή Χριστοφόρα η Μουσικοδιδάσκαλος της Ι. Μ. Αγίου Γεωργίου Μαλεσίνας
Επόμενο άρθρο Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Καμένων Βούρλων