Ειδήσεις

Ευχές Δημάρχου Στυλίδας για το Πάσχα


Με σεβασμό, ταπεινότητα και κατάνυξη βιώνουμε τις Άγιες αυτές ημέρες την κορύφωση του Θείου Δράματος. Με τη μεγίστη ενσυναίσθηση ας σταθούμε αλληλέγγυοι σε όσους το έχουν ανάγκη, ανοίγοντας το δρόμο στην προσφορά και την αγάπη.

Το θείο Δράμα των Παθών του Κυρίου που συμβολίζει τη μετάβαση από τον πόνο και την οδύνη στην ελπίδα και την τελική νίκη, ας αποτελέσει για όλους μας πηγή έμπνευσης για την αντιμετώπιση των σημερινών προσωπικών και συλλογικών δυσκολιών.  

Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, με τους υπέροχους συμβολισμούς της, μας διδάσκει ακόμη πως, όσο σκληρά κι αν δοκιμαστούμε, μπορούμε να βρούμε την λύτρωση και την προσωπική ανάταση.

Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου ας είναι μήνυμα αναγέννησης και ελπίδας καθώς και πηγή δύναμης για όλους μας, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες προκλήσεις της εποχής και να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Είθε το Άγιο Φως να φωτίσει τις καρδιές όλων μας, να γίνει φάρος και πυξίδα για την ζωή και την αλήθεια και να δώσει δύναμη στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα!

 

Η Δήμαρχος Στυλίδας

Βιργινία Στεργίου

Προηγούμενο άρθρο Ευχές Δημάρχου Μακρακώμης για το Πάσχα
Επόμενο άρθρο Πασχαλινές ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Αθανάσιου Γ. Καρακάντζα