Ειδήσεις

Επίσκεψη του Υπουργού Οικονομικών και του Δημάρχου Λοκρών στις Λιβανάτες


Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέχεια πρόσκλησης του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανάσιου Ζεκεντέ επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 τις Λιβανάτες.

Από κοινού και συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών κ. Κωνσταντίνο Σούλια, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιο Μαζιώτη και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Δήμο Καλλίνικο επισκέφθηκαν τον αγροτικό δρόμο Μαριστίας Λιβανατών στον οποίο έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μήκος 850 μέτρων και θα ακολουθήσει και τσιμεντόστρωση με ιρλανδική διάβαση σε διερχόμενο ρέμα από τον αγροτικό δρόμο, ο οποίος εξυπηρετεί τους καλλιεργητές ελιές της περιοχής και ως καλύτερη πρόσβαση συμβάλει στην αγροτική ανάπτυξη. Το έργο προϋπολογισμού 100.000 € υλοποιείται από το Δήμο Λοκρών και χρηματοδοτείται από το Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής για δράσεις που συνδέονται με θεομηνίες.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών όπου σε συνεργασία της σχολικής μονάδας με το Δήμο που διέθεσε προσωπικό για την προετοιμασία της δράσης, το Δασαρχείο Αταλάντης, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τη δασολόγο κ. Μαρία Σουλτανοπούλου, και ιδιώτες χορηγούς, υπό την φροντίδα του Διευθυντή του σχολείου κ. Δημητρίου Στεργίου και παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Ευθύμιου Γκούμα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και ακολούθησε δεντροφύτευση στο προαύλιο του σχολείου.

Προηγούμενο άρθρο Φάνης Σπανός: Διαμορφώνουμε μαζί το μέλλον της Στερεάς Ελλάδας
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας