Ειδήσεις

Επίσκεψη του Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας


Ο Δήμαρχος Στυλίδας Γιάννης Αποστόλου συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο Δημοτικό σύμβουλο του Δήμου, σε θέματα όπου αφορούν την εποπτεία και ευθύνη πρόληψης της παραβατικότητας, κ. Τριανταφύλλη Νικόλαο,  πραγματοποίησαν  επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όπου συναντήθηκαν  με τον  Διευθυντή Ταξίαρχο κ.Μουτσώκο Χρήστο, με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανάδειξη της ευθύνης των δυο οργανισμών στην ασφάλεια του δήμου Στυλίδας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια του δήμου και οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, και προτάσεις για τη βελτίωση της συνεργασίας τους.

Ο κ.Γιάννης Αποστόλου εξήρε τον ρόλο της  Ελληνικής  Αστυνομίας για την επίλυση και πρόληψη των προβλημάτων ασφάλειας που επηρεάζουν τους κατοίκους του δήμου  τονίζοντας αφενός μεν ως άμεση προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής την ασφάλεια των δημοτών και της περιουσίας αυτών,αφετέρου δε εξέφρασε την έκδηλη ανησυχία του για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά παραβατικότητας στην ανατολική Φθιώτιδα.

Από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας ο ΔιευθυντήςΤαξίαρχος κ.Μουτσώκος Χρήστος εξέφρασε την σημασία συνεργασίας σεθέματα πρόληψης του εγκλήματος, και της προστασίας των δημοτών όπως και την διάθεση αρωγής της Ελληνικής αστυνομίας  για την ασφάλεια και την δημόσια τάξη.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε αποτυπώνοντας την κοινή διάθεση για συνεργασία και  αλληλεγγύη μεταξύ  της ΕΛ.ΛΑΣ  και του Δήμου Στυλίδας για αυξημένη προσπάθεια  δημιουργίας ενός ασφαλούς και ευημερούντος περιβάλλοντος για τους κατοίκους  του δήμου μας.

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα υπέρ της διατήρησης των Πρωτοδικείων Λιβαδειάς και Θήβας
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση για εξόφληση οφειλών προς το Δήμο Λαμιέων