Ειδήσεις

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Δήμο Λοκρών


Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Μανώλης Γραφάκος επισκέφτηκε σήμερα το Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ.

Ο Δήμαρχος Λοκρών παρουσίασε τις υποδομές και ανέλυσε τα έργα του Δήμου στον τομέα των αποβλήτων, στην οποία παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Μάιτα Γιαννοπούλου,οι Αντιδήμαρχοι Λοκρών κ.κ.Μιχάλης Παπανικολάου, Μαρία Τζανακάκη και Έλενα Κυριάκου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Λοκρών κ. ΣαμπρίναΤβισς, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθανάσιος Τσαρούχας, ο προϊστάμενος του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Συγκοινωνιών κ. Ηλίας Γεωργίτσης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κώστας Θεοφανόπουλος και στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου.

Την παρουσίαση ακολούθησε ενημέρωση για θέματα αποβλήτωναπό τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Γραφάκο.Συζητήθηκανζητήματα συνεργασίας Δήμου και Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας,το τέλος ταφής, τα βιοαπόβλητα, το ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και έγινε μνεία για την ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Μετά το πέρας της συζήτησης ο Δήμαρχος με τον Γενικό Γραμματέα και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας επισκέφτηκαν το ΣΜΑ Αταλάντης, όπου τους υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του Τμήματος ΣΜΑ του Δήμου κ. Γεώργιος Γκλάρας και ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις. Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας επισκέφθηκε το γραφείο κίνησης και τις αποθήκες του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθρο Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση
Επόμενο άρθρο Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας συνεχίζει τις φιλοθηραματικές του δράσεις