Ειδήσεις

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος στο Τ.Ε.Ε Ανατολικής Στερεάς


Την Πέμπτη 14/07/16 στη Λαμία πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος  και συνεργατών του με τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Λυκόπουλο,   τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τμήμα Ανατολικής Στερεάς  και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χωροτακτών Ανατολικής Στερεάς  κ. Κων/νο  Κολιόπουλο.

Κατά την ενημέρωση  του Αντιπεριφερειάρχη αναπτύχθηκαν αρκετά θέματα μηχανικών όπως  γη υψηλής παραγωγικότητας, λατομικές ζώνες, μεταλλεία, αναδασμοί, δρυμοί και δασικοί χάρτες. Επίσης αναφέρθηκε η ολοκλήρωση των Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων και  των Σχεδίων Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων.

Ο Πρόεδρος κ. Λυκόπουλος και τα μέλη του Τ.Ε.Ε Ανατολικής Στερεάς κατέθεσαν προτάσεις έξυπνων εφαρμογών καθώς επίσης και αξιοποίηση υφιστάμενων προγραμμάτων που έχουν υλοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον θεσμοθετημένο σύμβουλο της Πολιτείας για τεχνικά θέματα που αφορούν τον τόπο μας και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε.

Αισθάνομαι ότι αποβάλαμε το πλαίσιο της εθιμοτυπικής συνάντησης και μέσα από ένα εποικοδομητικό και ουσιαστικό διάλογο θέσαμε ως στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών  το οποίο αποτελεί και το προσωπικό στοίχημα του Κώστα Μπακογιάννη.”

Προηγούμενο άρθρο Με μεγάλη επιτυχία το ταξίδι του «Τζόρνταν» και στην Αθήνα
Επόμενο άρθρο Επιστολή Μπακογιάννη στον Υπουργό Οικονομίας για την Έκθεση Λαμίας