Ειδήσεις

Επίσκεψη Δημάρχου Μακρακώμης στο χωριό Πάππα


Exif_JPEG_420

Ένα από τα πλέον απομακρυσμένα και όμορφα χωριά του Δήμου Μακρακώμης, τη Πάππα, επισκέφτηκε χθες ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Π. Κοντογεώργο, προκειμένου να παραστεί στη θεία λειτουργία του πολιούχου Αγίου Νικολάου.

Της θείας λειτουργίας στον ιερό και ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου, που έχει ζωή πάνω από 250 χρόνια, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κκ Συμεών και παραβρέθηκαν εκτός από τους κατοίκους του χωριού ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Θ. Καρακάντζας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Δ. Ρίζος ο Πρόεδρος του χωριού της Πάππας Γ. Μελισσάς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Στέλλα Αποστολοπούλου.

Με το πέρας της θείας λειτουργίας, κάτοικοι και φορείς της περιοχής, ζήτησαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, το Δήμαρχο τους και τους λοιπούς τοπικούς άρχοντες, να βοηθήσουν στην προσπάθεια συντήρησης της εκκλησίας του χωριού ώστε το ιστορικό αυτό μνημείο να αποδοθεί στις επόμενες γενιές.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής σε δηλώσεις του, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Μητροπολίτη κκ Συμεών για τη παρουσία του στη Πάππα, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους «χρόνια πολλά» και υπογράμμισε ότι θα είναι παρών σε κάθε προσπάθεια που θα αφορά τη συντήρηση και αποκατάσταση των ζημιών του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

Exif_JPEG_420
Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας
Επόμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος στην ορεινή Δυτική Φθιώτιδα για την Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου