Ειδήσεις

Επίσκεψη Δημάρχου Λοκρών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και υποδοχή του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας στην Αταλάντη


Λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέα Λουκά, επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο οποίος τους ενημέρωσε σχετικά με τις ετοιμασίες συγκέντρωσης τροφίμων για να ενισχυθούν οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του ο Δήμαρχος Λοκρών συνάντησε και ευχαρίστησε αντιπροσωπεία από τους Εθελοντές και Φίλους Αρκίτσας για την γενναιόδωρη προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών και φέτος. Παράλληλα ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, είτε πρόκειται για Συλλόγους ή Επιχειρήσεις είτε πρόκειται για μεμονωμένους πολίτες που προσέφεραν για μια ακόμη χρονιά είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας, τονίζοντας ότι η αλληλεγγύη ειδικά αυτή την περίοδο είναι σημαντική για να βοηθηθούν άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από το όριο φτώχειας,

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές με συνεργάτες του υποδέχθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ηλία Σανίδα στο Δημαρχείο για ανταλλαγή ευχών.  Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντρέας Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Έλενα Κυριάκου και κ. Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου, οι Πρόεδροι της Κοινότητας Λιβανατών κ. Αναστάσιος Μαζιώτης, της Κοινότητας Τραγάνας κ. Δημήτριος Δανέλης, της Κοινότητας Καλαποδίου κ. Χρήστος Βαποράκης και της Κοινότητας Γουλεμίου κ. Ιωάννης Λιάρτης.

Ακολούθησαν επισκέψεις της Δημοτικής Αρχής και του Αντιπεριφερειάρχη στη Λαϊκή Αγορά της Αταλάντης, σε καταστημάτα και στις υπηρεσίες της πόλης όπου ανταλλάχθηκαν ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Προηγούμενο άρθρο Η Λαμία «σταθμός» για την διοργάνωση αγώνων Special Olympics Hellas για άτομα με νοητική αναπηρία
Επόμενο άρθρο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μαρτίνο του Δήμου Λοκρών