Ειδήσεις

Ενημερωτικές εισηγήσεις στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λοκρών με θέμα: «Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια σειρά εισηγήσεων από το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του  Δήμου Λοκρών σε πέντε Δημοτικά Σχολεία της περιοχής με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, μετά από αίτηση των σχολείων.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και η εξέλιξη του διαδικτύου, ενώ επιφέρει σημαντική βοήθεια, κρύβει και σημαντικούς κινδύνους για τους μικρούς μαθητές που χρησιμοποιούν καθημερινά και για πολλές ώρες το internet. Για αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητη η ενημέρωση των μαθητών του Δήμου μας και η σωστή και οριοθετημένη χρήση του διαδικτύου .

Στις 02-04-2024 πραγματοποιήθηκε εισήγηση στο 2ο Δημοτικό σχολείο Μαλεσίνας, στις 04-04-2024 στο Δημοτικό Σχολείο Λιβανατών , στις 05-04-2024 στο Δημοτικό Σχολείο Τραγάνας, στις 12-04-2024 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαλεσίνας και στις 19-04-2024 στο Δημοτικό Σχολείου Μαρτίνου. Εισηγητές ήταν η Κοινωνική λειτουργός – Συντονίστρια του Κέντρου κοινότητας με παράρτημα Ρομά κ. Γεωργία Καραμίντζιου και η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας κ. Αγγελική Τσιάτα.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του κ. Παναγιούλα Καζάνα και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Άννα Παπαναγιώτου.

Προηγούμενο άρθρο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ενάντια στη βία
Επόμενο άρθρο Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 Απριλίου έως 28 Απριλίου