Ειδήσεις

Ενημέρωση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για την εξέλιξη του έργου: Μελέτη αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου


Ευχαριστίες στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Οικονόμου Γιάννη για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για την ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής, των προέδρων των ΤΟΕΒ 5ης και 6ης Ζώνης και των προέδρων των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας σχετικά με την εξέλιξη του Έργου – Μελέτη αρδευτικών δικτύων Σμοκόβου.

Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το λόγο αυτό, την Παρασκευή στις 12:30 συμμετείχαν ο Υφυπουργός κ. Οικονόμου Γιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Καραγιάννης Γεώργιος, ο Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, κ. Κοτσώνης Αντώνιος και η Διευθύντρια της παραπάνω Διεύθυνσης κα Καστραντά Γεωργία.

Βάσει της ενημέρωσης, ο ανάδοχος υπεύθυνος για την υλοποίηση του έργου πρόκειται, εντός τριμήνου, περίπου, να αρχίσει την εκπόνηση της μελέτης, διαδικασία κατά την οποία η Δημοτική Αρχή, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και οι εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ δεσμεύτηκαν να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στις αρδευόμενες εκτάσεις το σύνολο των στρεμμάτων της Δημοτικής Ενότητας Θεσσαλιώτιδας και της κοινότητας Πουρναρίου (περίπου 80.000 στρέμματα).

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε στη συντομότερη δυνατή εξέλιξη των διαδικασιών ώστε να πάρει σάρκα και οστά το πολυπόθητο αυτό έργο για το Δήμο μας.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β ΛΙΟΛΙΟΣ

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία του Δήμου Λοκρών με το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας
Επόμενο άρθρο Χρήστος Σταϊκούρας: «Το Υπουργείο Οικονομικών προμηθεύει το ΕΚΑΒ με 10 ασθενοφόρα»