Ειδήσεις

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Αντώνη Παπαδεράκη


Με δελτίο τύπου που εκδώσαμε την 6η Απριλίου ενημερώσαμε, ως Διοικητικό Συμβούλιο, την τοπική κοινωνία για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ενώ με έγγραφο που αποστείλαμε στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ζητούσαμε τη στήριξη του στην κατεύθυνση επίλυσης των συγκεκριμένων δυσεπίλυτων προβλημάτων.

Σε χθεσινή συνάντηση μας με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Αντώνη Παπαδεράκη υπήρξε από την πλευρά του Υπουργείου η διαβεβαίωση έναρξης της εξυγίανσης και αποκατάστασης της νομιμότητας στη λειτουργία της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι η 50η εκθεσιακή περίοδος θα πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε νόμιμο πρόσφορο τρόπο.

Κατά την πολύωρη συνάντηση, αυτό που καταδείχθηκε ήταν ότι η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, με τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί μόνη της να διοργανώσει την 50η εκθεσιακή περίοδο χωρίς τη συνεργασία και σύμπραξη των φορέων που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι αυτές που θα δείξουν τη βούληση και τη δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί εδώ και πέντε χρόνια στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Γεώργιος Λάμπρου

Προηγούμενο άρθρο 2η παράταση παραστάσεων του Rick Abbot «Play On»
Επόμενο άρθρο 3 εκατ. Ευρώ για πυροσβεστικό εξοπλισμό στην Στερεά Ελλάδα