Ειδήσεις

Εκδήλωση χορευτικών από τον Σύλλογο Οδυσσέα Ανδρούτσο Λιβανατών με τη συνδρομή του Δήμου Λοκρών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παραδοσιακών χορών στην παραλία Λιβανατών την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβανατών «Οδυσσέας Ανδρούτσος», του Δήμου Λοκρών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.

Τα χορευτικά έκαναν είσοδο από την μια άκρη της παραλίας στην άλλη προσκαλώντας τον κόσμο να τα παρακολουθήσει. Το χορευτικό του Πολιτιστικού  και Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβανατών «Οδυσσέας Ανδρούτσος» μαζί με τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλεσίνας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Κωνσταντίνου «Η Αρεθούσα» χόρεψαν χορούς της Μικράς Ασίας και της Ρούμεληςκαι το κοινό ανταπέδωσε με ένα εγκάρδιο και δυνατό χειροκρότημα. Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του συνταξιούχου πλέον Διευθυντή επί πολλά έτη του Δημοτικού Σχολείου Λιβανατών κ. Δημήτριου Κονούκλα. Ακολούθησε χορός με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές,ο  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ για τον Πολιτισμό και Αθλητισμό κ. Κωνσταντίνος Σούλιας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιβανάτων κ. Αναστάσιος Μαζιώτης και πλήθος κόσμου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν rapid test στην παραλία Ραχών και στη Στυλίδα
Επόμενο άρθρο Εντάσσεται στο ΕΣΠΑ έργο ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίου του Δήμου Λαμιέων